maanantai 14. elokuuta 2017

Seikkailua!

Terve taas!

Tuli reissattua hieman ympäri Suomea tossa loppuviikosta ja viikonloppuna. Väylämäärä jäi vain (?) 60 väylään ja ratojakin tuli vain 3 kierrettyä, mutta oli siinä tarpeeksi ainakin itselleni.

Peurunka

Torstaina auton nokka osoitti kohti Jyväskylää, josta olikin sitten luonnollinen siirtymä käydä heittämässä peurungan lakeview rata. Kyseessä täysin tuntematon rata mulle. Loppufiilis kovinkin positiivinen, mutta jos jotain negatiivistä pitää hakea niin osalta väylältä tuntui puuttuvan OB-keppejä, sekä joillain väylillä oli useampi tii. Osassa väyläopasteista oli selkeästi merkattu Pro ja Am tiit, mutta sitten oli väyliä jossa näin ei ollut. Pääsi hieman hämmentämään. Väylien löytämiseen ei kuitenkaan mennyt juurikaan aikaa joten siitä plussa! Ehdottomasti käymisen arvoinen rata, vaikka tulokseni ei nyt maata järisyttävä ollutkaan. Toisaalta ei voi vaatiakkaan kun ns. sokkona heittää.

Nokia

Seuraavana päivänä auto liikkui kohti Nokiaa ja olimme varanneet hotellin Edenistä. Vasta menomatkalla tajuntaani iski se fakta, että siinä hotellin vieressä on 6-väyläinen neppailurata, joten pakkohan sekin oli nyt päästä kokemaan. Ratahan on oikein leppoisa neppailurata, jossa voi lepuuttaa hermojaan hyvin.

Kävimme myös kääntymässä ihan Nokia DGP:llä. 12-väyläisellä Beastin pikkuveljellä. Tämän olin aiemmin jo pelannut, mutta tämä on mielestäni niin mukava rata, että aina mielellään palaa pelaamaan kun mahdollisuus siihen on. Pelasimme 2 kierrosta, joissa molemmilla jäi vielä rutkasti parannettavaa, mutta ei sitä nyt niin verenmaku suussa yritettykään tulosta.

Epilä 

Epilän rata tampereella oli uudistunut sitten viime näkemän. Pakkohan sitäkin oli päästävä testaamaan. Kierto on nyt paljon parempi kuin viimeksi, eikä uudet väylätkään huonoja ole. Jotenkin jäin kaipaamaan väyliin monipuolisuutta. Mutta leppoinen lähes kokonaan puistossa oleva mukava 15-väyläinen. Suosittelen!

Ja koska reissussa kun oltiin niin ei shoppailulta voi väistyä, ja tuli muutama uusi kiekkokin hankittua testiin. Matkaan tarttui seuraavat:

2 x Gstar Vroc (175 g)
2 x Champion Shark3 (180g)
1 x Sline TDx -presidents cup (170 g)

Edellämainituista Shark3 teki todella vaikutuksen. Tälläistä midaria olen etsinyt pidemmän aikaa, kestää hyvin poweria olematta kuitenkaan todella ylivakaa. Voi heittää flättinä, ja suoran lennon jälkeen vielä pienet feidit. Sanoisin olevan melkolähellä Z buzzzia. Pitää myös hyssekulman hyvin.

Vrocit olivat yllättävän alivakaita, saa nähdä jääkö nämä bägiin. Pitää vähän pohdiskella tuota bägin midariosastoa uusiksi nyt tuon Shark3:sen myötä. Tämä vs. MD kamppailee nyt alivakaan midarin paikasta.

TDx oli lähinnä heräteostos. Itseäni kiehtoi siitä, että lentoarvoissa tälle on annettu -3 turniksi, mutta olen kuullut, että se ei aivan pidä paikkaansa, ainakaan tässä presidents cup versiossa. Alivakautta löytyy kyllä, ja tällä saakin helppoja metrejä kerättyä. Ei tarvitse paljoa voimaa. Toimii myös mun foressa, kun ei sitä poweria vielä saa ihan niin paljoa. Rollereita pitäisi tällä vielä kokeilla.

Palataan seuraavan kerran varmaan taas viikkariupdaten merkeissä. Katsotaan jos silloin olisi vakiinnuttanut bägiä taas hieman enemmän!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti