perjantai 4. elokuuta 2017

Viikkari update

Ti 1.8.2017 - Ristinummi DGP

Ristinummen viikkareihin vei nenä tällä kertaa. En oo käyny kyseisellä radalla helposti 8 kuukauteen, vaikka asun lähes vieressä.. Vois ehkä ryhdistäytyä? Ratahan on siis haastava par 62. Suurilta osin metsärata. Muutama vähän avoimella oleva väylä. Koska radalla en ole käynyt pitkään aikaan, en ollut tietoinen joistain OB-muutoksista, jos olisin tiennyt niin olisin todennäköisesti muuttanut heittovalintojani ja linjojani. Se, että olisiko se parantanut tulosta niin sitähän ei tiedä. Lopputulos oli +14, eli 76 heittoa. Tulos ihan kohtalainen, ei mitään ylivoimaisen hyvää suorittamista, ja vain muutama tyhmä moka. Keli oli myös kovin tuulinen, jolla ei loppuenlopuksi ollut hirveästi vaikutusta ainakaan mun heittoihin. Ehkä tämä on hyvä juttu?

Huomasin myös, että bägistäni ehkä puuttuu muutama heitto. Tai siis kiekko muutamaan heittoon. Isoja hysselinjoja oon viimeaikoina heittänyt Champion Thunderbirdillä, joka kyllä ajaa hommansa, mutta välillä tuntui, että on turhankin liidokas. Mulla on bägissä yksi pöytäflätti Champion Firebird, joka on siis toisesta päästä ihan liian jyrä. Pitää laittaa pohdintaan josko ottaisi bägiin jonkun vähän liitävämmän Firebirdin. Toinen puute bägissäni on joku selkeä rollerikiekko. Siinä heitto jota pitäisi harjotella. Sekä fore- että bäkkärirolleria. Jos jollain lukijalla on vinkkejä näihin niin arvostaisin!

To 3.8 - Arboretum

Viikon toiset viikkarit olivat sitten leppoisella Arboretumin puistoradalla. Mukavaa tasapainoitusta Tiistain Ristinummen metsäiselle ja haastavalle radalle. Näissä viikkareissa pelataan 2 x 12 väylää, joista ensimmäinen kierros arvotuilla pooleilla, ja toinen sitten tulosten mukaan. Meikäläisen taso on sitä luokkaa, että käytännössä AINA pitäisi päästä kyseisellä radalla parin tuntumaan. Jopa alle. Pelasinkin ensimmäisen kierroksen par-tulosta, aina toiselle viimeiselle väylälle asti. Tässä kohtaa tapahtui jotain ja korttiin 6. Luin huonosti lähestymisen joka liukui pitkäksi, sitä seurasi putti joka meni korin yli. Paluuputti alarautaan ja rollit takasin. Tästä vielä korin vasemmalle puolelle ketjuihin ja pihalle. Nosto kutonen siis. Kierrosten tulokset siis 39 ja 36 (eli +3 ja Par). Ei oikein ollut mahdollisuuksia päästä puttaileen pirkkuja, vaikka niitä yhden molemmille kierroksille otinkin. Tasapaksua suorittamista. Ehkä se on hyvä? Tai sitten pitäisi pelata vähän rohkeammin.


Lueskelin Jenkkifoorumeilta, että uudet dessut, ne joissa on pohjassa kohokuvioitu "destroyer" teksti olisi kovinkin hyviä dessuja. Hyvyyshän on heittäjän silmissä ja taidoistakin kiinni, mutta sain kaiken kaikkiaan hyvän vaikutelman. Pistin Innovastorelle kyselyä, että onko heillä näitä uudempia dessuja varastossa. Vastasivat että on, ja pistin tilauksen matkaan johon laitoin extra toiveen että saisin juuri näitä. Näkee sitten ensiviikolla mitä posti tuo. Toivotaan että ovat hyviä ja liidokkaita.

Ensi viikolla on luvassa vähän fribamatkaa, siitä ehkä jonkinlaista videopätkää myös tulossa.. Ehkä. Tekstiä ainakin. Siihen asti, son moro!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti