maanantai 31. heinäkuuta 2017

Maanantain parigolffit!

Morjens!

Nyt on ollut muutaman päivän tauko friban heittelystä, joten aamulla päätin, että tänään on päästävä! Aamu kuitenkin valkeni harmaana ja sateisen oloisena. Kovasti tutkin sadetutkia sekä ilmatieteenlaitokselta että forecalta ja molemmat olivat sitä mieltä että kuuden aikoihin pitäisi loppua sateen. Joten ei muuta kun paikalliseen ryhmään facessa viestiä, että paikalliselle puistoradalle neppailemaan siinä kuuden hujakoilla. Siinä toivossa, että saisi jopa parigolffeja aikaiseksi. Paikalle ilmeni itseni lisäksi yksi

Päästiin kuitenkin jopa parigolffailemaan. Haastoimme jonkun sattumanvaraisen parivaljakon ykköstiiltä parigolffiin. Joskus on hauska päästä pelaamaan täysin tuntemattomien kanssa.
Ilmeeni kun sade vain yltyy vaikka piti jo loppua!
Aloitimme pelaamisen: 
1 väylällä huono midariheitto, mutta onneksi kaveri hoitaa edes pitkälle putille. Kummankaan putti ei osu, joten Par 3 kortti.
2. väylällä kaveri avaa puuhun, itse 6 m korista. Oma putti ei uppoa, mutta kaveri hoitaa. Birdie 2.
3. Oma draivi keskelle pusikkoa, paremmin kuitenkin kun kaverilla. Putit ei uppoa, joten Par 3.
4. Molemmilla griplock avauksessa, seifti kolmonen. (Tässä vaiheessa tuli erittäin selväksi ettei meikäläisen puteilla hirveesti juhlita, onneksi kaveri oli tikissä)
5. Kaverin rolleri pieleen. Itse heitän korkean hyssen, ja menee n. 7 m. Tuttu tapa: Oma putti vasemmalle ketjuihin, kaveri napauttaa keskelle koria. Birdie 2.
6. Kohtalainen avaus, pakko seiftata korin alle. Kaveri yrittää mutta ei onnistu. Par 3.
7. Fore kääntää yli ja kaverin kiekko jää huomattavan lyhyeksi. Molemmat yrittää pitkää puttia, mutta ei osu. Par 3
8. Kohtalainen avaus molemmilta, mutta liian pitkä putti. Par 3.
9. Avaus johonkin oksaan, liitelee silti hyvin. Tässä vaiheessa oli tasatilanne, joten pakko lähteä hakemaan pitkää pirkkua. Ei onnistu, mutta helppo Par 3.
10. Hyvä heitto, joka näytti tiille jopa holarimahdollisuudelta, skippaa ja liukuu kuitenkin pitkäksi, kaveri parkkeeraa ja helppo Birdie 2. 

Lopputulos 27/30, eli kolme alle parin. Radalla olisi ollut vielä 2 metsäväylää joita vastapari ei kuitenkaan halunnut pelata. Kokonaisuudessaan varsin kelpo kierros. Oma putti tosiaan aivan hukassa, mutta draiverit lensivät kivasti. Melko nopeaan tulikin jo selväksi pelisuunnitelma. Mulle vastuu draiveista ja kavereille puteista. Molemmat hoitaa tarvittaessa lähärit.  Lopuksi jäin vielä puttailemaan ja hakemaan tuntumaa puttereihin, löytyi osittain. Monesti jostain syystä heitän kiekon vasemmalle ketjuihin, tähän pitäisi löytää ratkaisu.. Epäilen sen olevan saatossa ja jalkojen mukaan ottamisessa.

Varsin leppoinen puistorata Vaasassa!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti